Om oss

Välkommen till Nuntorpsgymnasiet – en plats där morgondagens hjältar föds så vi får mat på borden även i framtiden.  

Som elev på Nuntorpsgymnasiet får du inte bara en utbildning av hög kvalitet, utan också en unik möjlighet att växa som person och få en fin start i livet.

Hos oss finns det en passion för djur och natur som genomsyrar allt vi gör. Våra erfarna lärare brinner för att lära ut sina kunskaper och att hjälpa eleverna att uppnå sina mål. Med vår utbildning inom lantbruk får du chansen att lära dig allt från att mjölka kor, grisskötsel, serva en traktor, köra skördetröska och skötsel av hästar.

Men det är inte bara kunskaperna du får hos oss som gör Nuntorpsgymnasiet så speciellt. Vi tror på att en riktig utbildning handlar om mer än bara bokstavliga kunskaper – det handlar om att utveckla självförtroende, självständighet och en passion för att uppnå dina mål. Som elev hos oss kommer du att få möjlighet att delta i praktiskt arbete och andra aktiviteter som kommer att hjälpa dig att växa som person och som professionell.

Så, om du vill ha en utbildning som inte bara ger dig kunskaper utan också passion, självförtroende och en kickstart för din framtid, då är Nuntorpsgymnasiet det perfekta valet för dig. Ansök idag och låt oss hjälpa dig att bli en morgondagens hjälte så vi får mat på borden även i framtiden.

 

Över 50 år av högkvalitativ lantbruksutbildning

Det är många generationer som har passerat Nuntorp under åren.  Här finns än idag ett nära samarbete med den gröna bäringen, för riktigt bra APL-platser och kunskaputbyten.