Besök oss

Nyfiken på att besöka vår skola? Du är när som helst välkommen att kontakta oss för att boka in en rundtur.

Nuntorpsgymnasiet är belägen på Dalboslätten i Dalsland. Det är en unik skola som erbjuder en lantbruksutbildning utöver det vanliga. Med en anpassad skola och en varm, välkomnande miljö är det en plats där eleverna kan utvecklas både akademiskt och personligt.

Om du är nyfiken på att se och veta mer så rekommenderar vi dig att besöka oss under någon av våra prova-på dagar eller Öppet Hus. Våra prova-på dagar innebär att du får testa på våran verksamhet till exempel: Hälsa på mjölkkorna, provköra maskiner och pyssla om skolhästarna. På öppet hus är alla välkomna att se en inblick i vår verksamhet, ställa frågor och få den information som behövs.

Har du inte möjlighet att delta just då så går det såklart bra att kontakta oss för att boka in ett besök vid annat tillfälle.  

Öppet hus:

Lördag 25 november
kl 10.00-13.00

samt

Lördag 20 januari
kl 10.00-13.00

Kom och träffa oss så ska vi berätta om skolan och våra utbildningar. Vi går såklart även en rundtur på vår fina anläggning!

Anmäl dig och eventuella medföljande till info@nuntorpsgymnasiet.se

Vi bjuder på fika så meddela eventuella allergier.

Varmt välkommen!

 

Prova-på dag:

Onsdag 15 november
kl 9.00-14.00

Kom och upplev hur det är att gå Naturbruksprogrammet hos oss! Du som går i åk 9 och är nyfiken på Nuntorp är varmt välkommen till en dag där du får prova lite av varje hos oss! Vi bjuder på morgonfika och lunch.

Anmäl dig till info@nuntorpsgymnasiet.se
Ange ditt mobilnummer samt om du behöver specialkost. Meddela även om du är mest intresserad av häst eller lantbruk.

Vi skickar ut schema och mer information till alla som anmält sig någon vecka innan prova på-dagen.